FAQ

Dieetafleidingen, levert Versweb deze producten ook?

Ja, Versweb levert op het gebied van verse kipproducten dieetafleidingen. 

Kan elk gewenst portiegewicht besteld worden?

U kunt elk gewenst portiegewicht bestellen. U kunt de versproducten op allerlei wijze bereid krijgen: naturel, gebraden, gepaneerd, gerookt, gemalen, gemarineerd, gekruid, gevuld of anders. Versweb verpakt de producten zelfs, indien gewenst, per stuk vacuum. Graag leggen wij u hier meer over uit in een persoonlijk gesprek.

Welke dagen wordt er door Versweb geleverd?

In de regio Twente op al de werkdagen, in de regio daarbuiten alleen op maandag, woensdag en vrijdag. Voor de bestellingen van deze leverdatum, dient altijd rekening gehouden te worden met minimaal 1 dag productie tijd. Bijvoorbeeld: levering van woensdag wordt op maandag besteld door de klant. Op dinsdag wordt dan alles vers geproduceerd, zodat de houdbaarheid van de vers artikelen optimaal is.

Versweb rijdt momenteel in een gebied van Baarn tot aan Enschede en van Hardenberg tot aan Neede. Uitbreiding van dit gebied, is geen probleem!

Heeft Versweb een centrale logistiek?

Ja, bij Versweb komt alles wat besteld is aan verse artikelen dagelijks binnen. Versweb zet de producten op klantniveau uit en sorteert daar de houdbare producten en diepvries bij. Vervolgens wordt alles op route in de bedrijfswagens geladen. Elk krat bevat een sticker met klantnaam en nummer, zodat de chauffeur hier zo min mogelijk fouten in kan maken.Versweb heeft een eigen kleur krat: geel met zwart logo. Heel herkenbaar dus.

Kan ik vanaf huis bestellen via internet?

Zodra u inloggegevens van Versweb heeft mogen ontvangen, kunt u op elke computer waar u naar www.versweb.nl kunt gaan, bestellen.

Als ik wat vergeten ben te bestellen, hoe kan ik dat dan het beste doen?

Spoedorders, manco's of extra leveringen, kunt u het beste telefonisch bestellen bij Versweb. Het telefoonnummer van Versweb is: 074-2777969. Ook kunt u bittergarnituur (hapjes op schalen), barbecue met toebehoren of andere specifieke wensen het beste telefonisch bij Versweb bestellen. Hierdoor is de kans op leverfouten het kleinst.